O femeie de 160 de kilograme a adus pe lume un bebeluş sănătos, la maternitatea din Sfântu Gheorghe

O femeie de 160 de kilograme a adus pe lume un bebeluş sănătos, la maternitatea din Sfântu Gheorghe

O femeie de 160 de kilograme din Covasna a născut un copil sănătos

O covăsneancă de 160 de kilograme a adus pe lume, prin cezariană, un bebeluş, la maternitatea din Sfântu Gheorghe. Cei doi sunt bine şi au plecat acasă la 6 zile de la naşterea copilului

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 160 de kilograme a născut, cu bine, un copil la maternitatea din Sfântu Gheorghe. Micuţul are aproximativ 5 kilograme şi 59 de centimetri şi, în ciuda faptului că mămica suferă, printre altele, de diabet zaharat, bebeluşul este sănătos şi a putut pleca acasă alături de mama sa. 
 
Naşterea a fost una dificilă, din cauza afecţiunilor de care suferă femeia. Chiar dacă tânăra de 32 de ani nu se află la prima naştere, având acasă încă doi copii, operaţia cezariană a fost dificilă din cauza obezităţii de gradul III, de care suferă mama. Cu toate acestea, echipa de la Sfântu Gheorghe s-a descurcat foarte bine şi operaţia a decurs fără complicaţii. 
 
Echipa operatorie a fost una numeroasă, fiind necesară prezenţa a 3 medici primari ginecologi, un medic rezident, un medic primar ATI, un medic neonatolog şi alte 8 cadre auxiliare (asistente, moaşe, infirmiere). Mămica, originară din judeţul Covasna, a plecat acasă împreună cu bebeluşul, la numai 6 zile de la naşterea micuţului. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările