Niciun taxi mai vechi de 10 ani nu va mai circula la Braşov

Niciun taxi mai vechi de 10 ani nu va mai
circula la Braşov

Taxi-urile vor fi verificate la sânge de inspectorii primăriei. FOTOArhivă.

Primăria trebuie să schimbe toate cele 1.507 de autorizaţii de taximetrie, dar pentru a primi aprobările atât taximetriştii persoane fizice, cât şi firmele trebuie să respecte o serie de condiţii.

Principala condiţie pentru a elibera aceste documente este ca autovehiculul folosit pentru această activitate să nu fie mai vechi de 10 ani.  „Autorizaţiile se emit tot pe o perioadă de cinci ani şi pentru prelungire, firmele sau persoanele fizice autorizate trebuie să prezinte, în primul rând, dovezile de includere a şoferilor care conduc taximetrele în baza de date a Primăriei. În ultima perioadă, am eliberat 645 de asemenea dovezi”, a explicat inspectorul Marieta Bărbunţoiu, de la Compartimentul Transport şi Monitorizare, scrie bzb.ro.

Bulinene vor fi verzi şi se vor distrubui de anul viitor. Nicio maşină nu va primi undă verde dacă nu are verificările tehnice făcute la sânge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: