Mama Elodiei Ghinescu îi cere lui Cristian Cioacă daune de 5 milioane de euro

Mama Elodiei Ghinescu îi cere lui Cristian Cioacă daune de 5 milioane de euro

Cristian Cioacă riscă până la 20 de ani de puşcărie. FOTOAdevărul.

Familia Ghinescu vrea ca ginerele Cristian Cioacă să plătească pe toate planurile. Mama Elodiei vrea o pedeapsă maximă cu inchisoarea pentru poliţist, dar a anunţat că se va constitui şi parte civilă în proces.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţistul Cristian Cioacă a fost trimis în judecată acum două zile şi mutat la Penitenciarul Colibaşi. Familia Elodiei cere daune de 5 milioane de euro.

„Această cerere a fost depusă în din 2008. La primul termen de judecată urmează să vedem dacă se impune reevaluarea daunelor morale şi material. Pe lângă această constituire de parte civilă din partea familiei Ghinescu, va fi făcută una şi din partea lui Patrick pentru că mama sa a fost omorîtă“, a spus Crina Radu, avocara familiei Ghinescu.

Procurorii au stabilit în rechizitoriu că poliţistul Cristian Cioacă şi-a ucis şi tranşat soţia acum mai bine de cinci ani. Motivul ar fi fost divorţul iminent dintre cei doi soţi.

Cristian Cioacă este în continuare după gratii. Magistraţii au decis că nu poate fi judecat în libertate. El este acuzat de omor calificat şi profanare de morminte şi riscă până la 20 de ani de puşcărie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Probele din dosarul Elodia

Imagini din aceeasi galerie
  • Probele din dosarul Elodia
  • Probele din dosarul Elodia
  • Probele din dosarul Elodia
  • Probele din dosarul Elodia
Distribuie imaginea
citeste totul despre: