Locurile din România unde se filmează „Django“. Vulcanul stins de la Racoş a devenit un mic Hollywood

Locurile din România unde se filmează „Django“. Vulcanul stins de la Racoş a devenit un mic Hollywood

Vulcanul stins de la Racoş este platou de filmare în acest an FOTO Ioan Buciumar

Într-unul din cele mai impresionante situri din România, la Racoş, se filmează în acest an producţia „Django“, un western mult aşteptat de iubitorii celei de-a şaptea arte.

Seria „Django“, cea mai mare producţie TV realizată vreodată în România, se filmează în vulcanul stins de la Racoş. 
 
Întreaga serie se va filma în ţara noastră, iar, în aceste zile, vulcanul de la Racoş a fost transformat în platou de filmare. 
 
Producţia este o serie de 10 episoade care se vor filma integral în ţara noastră, iar, în aceste zile, localitatea braşoveană Racoş s-a transformat într-un mic Hollywood. 
 
„Django“ este o reinterpretare în limba engleză a westernului clasic din 1966 şi se aşteaptă să fie un mare succes. 
 
Pe lângă platoul de la Racoş, filmările se vor mai desfăşura la Bucureşti şi în Dobrogea. 
 
„La Racoş, echipa serialului a construit un impresionant decor al oraşului New Bar Babylon, care este construit din lemn şi materiale arhaice, prin metode de acum mai bine de 150 de ani. Oraşul a fost construit cu grijă pentru detalii şi pentru respectarea spaţiului natural”, a precizat primarul din Racoş, Ion Epureanu. 
 
Potrivit edilului, „Django“ este o producţie impresionantă, a cărei echipă internaţională cuprinde peste 300 de tehnicieni şi artişti români, francezi şi italieni, care, în prezent, filmează în jurul oraşului Braşov, într-un decor cu totul special.
 
„La noi, la Racoş, au început filmările în 10 mai. Zona unde se filmează este o rezervaţie naturală suprapusă şi cu un sit Natura 2000, iar închirierea locaţiei este pentru 11 luni. Locaţia este una dintre cele mai spectaculoase între monumentele naturii din România”, a mai precizat edilul comunei Racoş. În localitatea braşoveană filmările se vor încheia în noiembrie, anul acesta. 
 
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările