Danièle Watts, actriţa din „Django dezlănţuit“, arestată după ce a fost confundată cu o prostituată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Danièle Watts, o actriţă afro-americană care a jucat, printre altele, în „Django Unchained/ Django dezlănţuit“, susţine că a fost „încătuşată şi arestată“ de ofiţerii poliţiei din Los Angeles, după ce a fost confundată cu o prostituată, scrie „The Independent“.

Doi ofiţeri de poliţie i-au abordat pe Danièle Watts şi pe soţul acesteia, Brian James Lucas, atunci când au observat că-şi manifestă afecţiunea în public, crezând că cei doi sunt, de fapt, o prostituată şi un client. 

Actriţa, care a interpretat-o pe sclava Coco în apreciatul film „Django Unchained/ Django dezlănţuit“, a povestit pe Facebook întregul incident, precizând că a refuzat să prezinte actele de identitate pentru că a considerat că nu a făcut nimic greşit. Din acest motiv aceasteia i s-au pus cătuşele şi a fost băgată în maşina poliţiei, moment în care s-a rănit la încheietura mâinii. Danièle Watts a fost eliberată la scurt timp după ce autorităţile au realizat că a fost făcută o eroare, iar actriţa a postat pe Facebook fotografii în care apare încătuşată şi cu ochii în lacrimi (foto jos Facebook).

image

Actriţa Danièle Watts, în faţa unuia dintre poliţiştii care au acostat-o FOTO Arhivă personală Danièle

Watts/ Facebook

   

„În timp ce stăteam pe bancheta din spate a maşinii de poliţie mi-am amintit nenumăratele dăţi în care tatăl meu a venit acasă frustrat şi umilit de poliţişti, deşi nu făcuse nimic greşit“, a scris actriţa pe Facebook. „Acei poliţişti nu m-au putut împiedica să spun ceea ce gândesc. Nu mi-au putut opri lacrimile şi furia care curgeau din mine. Nu m-au putut forţa să mă simt prost. Da, ei aveau control asupra corpului meu, dar nu şi asupra emoţiilor“, a mai explicat Watts, citată de „The Independent“.

Soţul ei, bucătarul-şef Brian James Lucas a susţinut-o, explicând la rândul lui ce s-a întâmplat şi avansând ideea că autorităţile au confundat-o pe Watts cu o prostituată: „Din întrebările pe care mi le-au pus, mi-am putut da seama că ceea ce au văzut ei a fost un băiat alb şi o fată de culoare foarte sexy şi prin urmare au crezut că suntem un client şi o prostituată“.

image

Danièle Watts, în rolul sclavei Coco din filmul „Django dezlănţuit“ FOTO Arhivă personală Danièle

Watts/ Facebook

Danièle Watts şi-a făcut debutul pe marile ecrane în blockbusterul „Django Unchained“, în care a jucat alături de actorii nominalizaţi la Oscar Christoph Waltz, Jamie Foxx şi Leonardo DiCaprio. Pe micile ecrane Watts este cunoscută pentru rolul din serialul „Weeds“.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite