VIDEO Doi urşi au băgat spaima în turişti după ce au apărut pe pârtia Subteleferic din Predeal

VIDEO Doi urşi au băgat spaima în turişti după ce au apărut
pe pârtia Subteleferic din Predeal

Cei doi urşi au fost goniţi în pădure. FOTOIJJ Braşov.

Cei doi urşi s-au plimbat în voie pe pârtie fără să fie violenţi. Speriaţi, mai mulţi turişti au sunat la 112. Jardarmii au reuşit să gonească animalele în pădure.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi urşi au ieşit la plimbare pe pârtia Subteleferic din Predeal, cel mai probabil în căutare de hrană. Nu s-au speriat, deşi în zonă erau mai mulţi turişti care au sunat la 112. Jandarmii au evacuat zona şi au reuşit să gonească urşii în pădure cu ajutorul petardelor.

„În urma unui apel pe numărul unic de urgenţă 112 făcut de turişti , prin care a fost semnalată prezenţa a doi urşi pe pârtia Subteleferic din Predeal, jandarmii şi salvamontişti au fost nevoiţi să intervină pentru limitarea accesului turiştilor în acea zonă. Aceştia au fost informaţi despre potenţialul pericol şi despre faptul că accesul este restricţionat deoarece animalele sunt încă prezente în apropiere. Salvamontiştii din cadrul serviciului Salvamont Predeal au aruncat mai multe  petarde spre cei doi urşi, reuşind să îndepărteze animalele săbatice în pădure. Patrulele de jandarmi au continuat să rămână în zonă pentru a se asigura că nu mai există niciun pericol pentru turişti. Nimeni nu a fost rănit“,se arată în informarea trimisă de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Braşov. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările