Braşov: Un bărbat care a fost implicat într-o altercaţie şi a înjunghiat o persoană, prins de jandarmi

Braşov: Un bărbat care a fost implicat într-o altercaţie şi a înjunghiat o persoană, prins de jandarmi

FOTO 123RF

Un bărbat a fost prins de jandarmii braşoveni, joi seara, după ce a fost implicat într-o altercaţie cu mai multe persoane, înjunghiind-o pe una dintre acestea în abdomen.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Braşov, pe data de 22 august, în jurul orei 22.15, jandarmii au fost anunţaţi prin apel la 112, că un bărbat aleargă cu un cuţit în mână în zona 13 decembrie din Braşov.
 
La faţa locului a fost direcţionat echipajul de intervenţie din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Burebista Braşov. Jandarmii au identificat şi reţinut un bărbat, care a recunoscut că a fost implicat într-o altercaţie cu un grup de trei bărbaţi, lovindu-l pe unul dintre ei în zona abdomenului cu cuţitul.
 
Persoana rănită a fost transportată la spital, iar agresorul şi celelalte persoane implicate au fost  duse la secţia de poliţie pentru continuarea cercetărilor.
 
Reprezentanţii Jandarmeriei au mai precizat că victima agresiunii are răni superficiale şi se află în afara oricărui pericol.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: