Zeci de şoferi din Brăila amendaţi pentru staţionări în locuri nepermise. Poliţiştii au acţionat în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere

Zeci de şoferi din Brăila
amendaţi pentru staţionări în locuri nepermise. Poliţiştii au
acţionat în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere

Foto: arhivă Adevărul

Deşi există mereu pericolul de producere a unor evenimente rutiere, mulţi conducători auto decid să îşi parcheze maşinile pe banda întâi de circulaţie din zonele cu trafic rutier intens.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 14-18 ianuarie, în intervalul orar 08,00-16,00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Brăila, împreună cu cei de la Biroul de Ordine Publică, au acţionat, în zonele cu trafic rutier intens şi risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, pentru prevenirea şi combaterea încălcării prevederilor legale privind oprirea şi staţionarea autovehiculelor în locuri nepermise.

”Cu această ocazie, poliţiştii au aplicat peste 100 de sancţiuni contravenţionale, 79 dintre acestea fiind pentru opriri sau staţionări. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 4 permise de conducere şi un certificat de înmatriculare”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: