VIDEO Comerciant filmat în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Ce măsuri au luat autorităţile împotriva vânzătorului

VIDEO Comerciant filmat
în timp ce injecta pepenii cu un lichid. Ce măsuri au luat autorităţile
împotriva vânzătorului

Foto: captură video

Un comerciant dintr-o piaţă din Brăila a fost filmat în timp ce injecta pepenii pe care îi vindea cu un lichid, cel mai probabil apă. Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare, stârnind indignarea a numeroase persoane care cred că gestul vânzătorului a pus în pericol viaţa consumatorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un brăilean a surprins un vânzător dintr-o piaţă din Brăila care injecta pepenii pe care îi scosese la vânzare cu un lichid. Bărbatul a filmat scena şi a postat imaginile pe Facebook.

„Uite băi, bagă apă, ca să tragă la cântar”, constată revoltat brăileanul care a filmat scena. După ce a vizionat filmuleţul, primarul oraşului Brăila a anunţat măsuri dure împotriva comerciantului.

„Administraţia Pieţelor l-a evacuat pe individul care injecta pepenii cu seringa. Nu avem drept de control în domeniul sanitar veterinar sau al sănătăţii populaţiei, dar injectarea cu apă sau cine ştie ce substanţă a pepenilor cu seringa este un gest incalificabil. Vom pune la dispoziţia instituţiilor cu drept de control toate informaţiile privind persoana respectivă. Am aflat din presă că un comerciant a fost filmat în timp ce injecta pepenii în Cartierul Hipodrom. Administraţia Pieţelor şi Târgurilor Brăila a procedat legal în limita competenţelor sale - l-a evacuat. Cât timp voi fi primar, acel individ nu va mai primi dreptul de a comercializa produse în municipiul Brăila! Aceleaşi măsuri vor fi aplicate şi altor persoane care vor face lucruri similare”, a anunţat Marian Dragomir, primarul oraşului Brăila, pe pagina personală de Facebook.Sute de brăileni s-au arătat şocaţi de gestul vânzătorului, unii dintre aceştia considerând că bărbatul nu îşi înşela doar clienţii la cântar, dar le punea şi viaţa în pericol, în condiţiile în care a folosit o seringă nesterilizată, cu care a injectat în pepeni un lichid necunoscut.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: