Procurorii gălăţeni au aflat din ce armă a plecat glonţul care l-a ucis pe Sorin Pârvu/Vezi aici imagini foto de la tragedie

Dosarul lui Sorin Pârvu, tânărul îmuşcat de poliţişti în data de 26 septembrie 2009, va putea fi înaintat instanţei. Procurorii gălăţeni au identificat arma cu care s-a tras asupra maşinii în care se afla Sorin Pârvu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Daţi click aici pentru a vedea galeria foto

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au găsit cei 2.000 de lei necesari pentru a achita expertiza balistică efectuată de Institutul Naţional de Criminalistică.

„Am achitat suma aferentă efectuarii expertizei către I.N.C. Deocamdată nu am primit încă dosarul cu datele expertizei", ne-a declarat Maricel Codiţă, purtătorul de cuvânt al Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

La auzul veştii că expertiza a fost achitată, Ionel Pârvu, tatăl lui Sorin, s-a arătat circumspect. „Nu mai cred nimic până nu o să văd dosarul pe masa judecătorilor. Cred că vinovaţii vor încerca în continuare să scape basma curată. Cum procedurile judiciare de la noi durează cu anii nu este exclus ca acum să apară alte amânări, alte expertize şi tot aşa", ne-a declarat Ionel Pârvu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: