Poliţiştii caută un adolescent dat dispărut. A plecat de acasă şi nu a mai revenit

Poliţiştii caută un
adolescent dat dispărut. A plecat de acasă şi nu a mai revenit

Priceputu Daniel Gabriel Foto: IPJ Brăila

Pe 21 mai, o femeie de 53 de ani, din municipiul Brăila, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la data de 19.05.2019, a nepotului său, Priceputu Daniel Gabriel, în vârstă de 16 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adolescentul a plecat în mod voluntar de la domiciliu, pe 19 mai, şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,80 de centimetri, aproximativ 80 de kilograme, constituţie atletică, ochii căprui, părul şaten, tuns scurt, iar ca semn particular prezintă o cicatrice pe mijlocul frunţii.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă din material textil de culoare maron, blugi de culoare albastru, încălţat cu pantofi sport de culoare negru.

Pentru Priceputu Daniel Gabriel s-a solicitat urmărirea la nivel naţional. ”Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: