Percheziţii în trei judeţe la persoane suspectate de trafic de persoane. Printre victimele exploatate sexual se numără şi trei minore

Percheziţii în trei
judeţe la persoane suspectate de trafic de persoane. Printre victimele
exploatate sexual se numără şi trei minore

Foto: arhivă Adevărul

Peste 20 de suspecţi au fost aduşi cu mandate de aducere la DIICOT Galaţi pentru a fi audiaţi. Procurorii antimafia au indisponibilizat mai multe maşini de lux şi sume de bani găsite la locuinţele persoanelor suspectate de proxenetism şi trafic de persoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procurorii DIICOT Galaţi, alături de poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate, au efectuat miercuri, 12 iunie, percheziţii la Brăila, Vrancea şi Constanţa, într-un dosar de proxenetism şi trafic de persoane.

Oamenii legii au descins la 9 adrese, ducând la audieri, în baza mandatelor de aducere, 20 de persoane suspectate de implicare într-un caz de expoatare sexuală. Gruparea infracţională racolase 7 tinere, dintre care 3 sunt minore, pe care le-a obligat apoi să se prostitueze în apartamente din Brăila, Focşani şi Constanţa.

Traficanţii de carne vie au obţinut importante sume de bani din ”afacere”, suma exactă urmând să fie stabilită de poliţişti pe parcursul anchetei. În urma percheziţiilor, procurorii DIICOT Galaţi au indisponibilizat mai multe maşini de lux şi sume de bani găsite la locuinţele suspecţilor.

Cinci dintre aceştia vor fi reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie propuşi la arestare preventivă. Judecătorii vor stabili şi măsurile preventive ce vor fi luate faţă de ceilalţi suspecţi, la propunerea procurorilor antimafia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările