Opt brăileni au rămas fără permise într-o singură zi. Poliţiştii au dat şi amenzi de peste 34.000 de lei

Opt brăileni au rămas
fără permise într-o singură zi. Poliţiştii au dat şi amenzi de peste 34.000 de
lei

Foto: arhivă Adevărul

Principalele abateri comise de conducătorii auto sunt şofatul fără permis şi sub influenţa alcoolului, dar şi depăşirea vitezei regulamentare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 29 ianuarie, poliţiştii brăileni, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat mai multe razii, pe raza judeţului, pentru prevenirea ilegalităţilor privind ordinea şi liniştea publică şi actele de comerţ.

De asemenea, aceştia au acţionat şi pentru conştientizarea şoferilor cu privire la riscurile la care se expun încălcând regulile de circulaţie, în vederea salvării de vieţi şi prevenirea accidentelor rutiere grave.

”Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 34.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, dar şi pentru încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice”, a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, poliţiştii au ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce 8 permise de conducere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: