Masca devine obligatorie în pieţele, târgurile, oboarele, staţiile de autobuz şi tramvai din judeţul Brăila

Masca devine
obligatorie în pieţele, târgurile, oboarele, staţiile de autobuz şi tramvai din
judeţul Brăila

Foto: arhivă Adevărul

Decizia a fost adoptată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila şi intră în vigoare de vineri, 14 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comitetul Judeţean pentru Situaţîi de Urgenţă Brăila a hotărât, vineri, 14 august, ca masca de protecţie să devină obligatorie în pieţele, târgurile, oboarele, staţiile de autobuz şi tramvai din judeţul Brăila.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu susţine că decizia era necesară pe fondul creşterii numărului de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

”Motivat de creşterea numărului de îmbolnăviri de COVID-19 şi trecerea judeţului Brăila în zona de risc pentru Germania (momentan) s-a adoptat această hotărâre în CJSU. Nici eu şi nici dumneavoastră nu purtăm de plăcere sau cu plăcere masca de protecţie, dar pentru că ne preocupă sănătatea noastră şi mai ales a celorlalţi, până intrăm în normalitate, vom purta acest accesoriu "medical", în anumite perioade, în spaţii închise sau semideschise aglomerate”, a declarat Simona Drăghincescu, prefectul judeţului Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările