Jandarm înjunghiat în misiune chiar de bărbatul pe care l-a salvat. Agresorul ameninţa că se aruncă de la etaj

Jandarm înjunghiat în misiune chiar de bărbatul pe care l-a salvat. Agresorul ameninţa că se aruncă de la etaj

sursa: Arhivă

Incident grav la Brăila, după ce un jandarm a fost rănit în misiune când încerca să salveze un bărbat care voia să se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc.  El a fost injunghiat în şold şi a fost transportat la spital.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un echipaj de la Jandarmeria Brăila a fost solicitat să intervină de urgenţă la un bloc situat lângă Hotelul Orient, unde un bărbat ameninţa că se aruncă de la etajul al patrulea al clădirii. 
 
Bărbatul a fost imobilizat de către jandarmii care au intrat în forţă în apartamentul său. În momentul în care echipajele au intrat, bărbatul a înjunghiat un jandarm în coapsa stângă.
 
Jandarmul rănit a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, însă, potrivit medicilor, este în afara oricărui pericol.
 
Agresorul, în vârstă de 53 ani, a fost dus la secţia de poliţie, iar ulterior a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Brăila.
 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările