Hoţ de biciclete identificat de poliţişti. Fura mijloacele de locomoţie şi le vindea la fier vechi

Hoţ de biciclete
identificat de poliţişti. Fura mijloacele de locomoţie şi le vindea la fier vechi

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 39 de ani este cercetat pentru furt după ce oamenii legii au stabilit că acesta îşi făcuse un obicei din sustragerea bicicletelor unor săteni, pe care ulterior le vindea la preţuri de nimic unor centre de colectare a fierului vechi

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 13 martie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Jirlău au fost sesizaţi telefonic de către un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din comuna Jirlău, despre faptul că, la data de 11.03.2018, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă, pe care o lăsase sprijinită de gardul unui consătean.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din satul Sătuc, comuna Galbenu, bănuit de comiterea faptei. Bicicleta a fost recuperată şi predată persoanei prejudiciate, înainte ca aceasta să fie vândută la un centru de colectare a fierului vechi, cum procedase anterior.

”Oamenii legii au stabilit că, în cursul aceleiaşi zile de 11 martie, tânărul ar mai fi sustras o bicicletă de la un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Sătuc, pe care ar fi vândut-o, pe raza localităţii Jirlău, unor persoane care se ocupă cu colectarea de fier vechi”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila. Hoţul de biciclete s-a ales cu dosar penal pentru furt.

citeste totul despre: