FOTO Moş Crăciun a deschis Orăşelul Copiilor din Brăila. Însoţit de Crăiasa Zăpezii, Moşul a împărţit copiilor peste 1.000 de pachete cu cadouri

FOTO Moş Crăciun a deschis Orăşelul Copiilor din Brăila. Însoţit de Crăiasa 
Zăpezii, Moşul a împărţit copiilor peste 1.000 de pachete cu 
cadouri

Orăşelul Copiilor le oferă o mulţime de surprize celor mici  FOTO Florentin Coman

Orăşelul Copiilor din Brăila a fost deschis oficial, vineri seară, la ora 17.00, atunci când în Parcul Monument a intrat alaiul lui Moş Crăciun, care a apărut într-o caleaşcă trasă de cai, însoţit de Crăiasa Zăpezii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe scena amenajată în rondoul din parc, alături de un impunător brad împodobit cu mii de beculeţe colorate, Moşul a fost aşteptat de oficialităţile locale dar şi de "Anul Nou 2015", întruchipat de un puşti îmbrăcat complet în alb.

Sute de copii au fost prezenţi la inaugurarea Orăşelului, cu toţii primind cadouri din partea Moşului. După un mic concert de colinde şi de melodii specifice sărbătorilor, susţinut de elevi ai Liceului de Artă, copiii prezenţi au primit cadouri din partea Moşului. În total, au fost împărţite 1.000 de pachete pregătite de Primăria Brăila.

Odată cu deschiderea Orăşelului, au fost puse în funcţiune în oraş instalaţii suplimentare de iluminat. Pe sediul Palatului Administrativ, de exemplu, vor fi proiectate, până pe 6 ianuarie, diverse imagini specifice sărbătorilor de iarnă, cu ajutorul unei instalaţii laser speciale.

Citiţi şi

FOTO VIDEO Moş Nicolae a deschis Orăşelul Copiilor din Focşani. Paula Seling şi Ciprian Marian Pop, invitaţii de onoare ai serii

Elevi ai Liceului de Artă au susţinut un mic concert   FOTO Florentin Coman

Imagini din aceeasi galerie
  • Elevi ai Liceului de Artă au susţinut un mic concert   FOTO Florentin Coman
  • Toţi copiii prezenţi au primit cadouri   FOTO Florentin Coman
  • Orăşelul Copiilor le oferă o mulţime de surprize celor mici  FOTO Florentin Coman
  • Orăşelul Copiilor le oferă o mulţime de surprize celor mici  FOTO Florentin Coman
  • Orăşelul Copiilor le oferă o mulţime de surprize celor mici  FOTO Florentin Coman
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: