Bărbat amendat pentru că lătrăturile câinilor pe care îi deţine i-au exasperat pe vecini

Bărbat amendat pentru că lătrăturile câinilor pe care îi deţine i-au exasperat pe vecini

FOTO digi24.ro

Un brăilean a fost sancţionat contravenţional după ce vecinii săi au depus plângere împotriva lui, supăraţi că nu face nimic ca să îşi potolească câinii care lătră zi şi noapte.

Exasperaţi de lătrăturile câinilor unui vecin, câţiva brăileni care locuiesc pe strada Ştefan cel Mare din municipiu l-au reclamat la Poliţia Locală, plângându-se de zgomotul pe care trebuie să-l suporte zi şi noapte.

Poliţiştii locali au constatat că cele reclamate se confirmă şi l-au amendat pe proprietarul câinilor cu 300 lei, somându-l să ia măsuri pentru a-şi potoli câinii.

”Pentru nerespectarea de către deţinătorii de câini a obligaţiei de a lua măsuri de prevenire a zgomotelor provocate de câinii pe care îi deţin, conform H.C.L.M. Brăila nr.19/2014, a fost depistat şi sancţionat contravenţional numitul A. N., în vârstă de 68 ani, din Brăila  – cu amendă în valoare de 300 lei – în calitate de deţinător a doi câini nu a luat măsuri de prevenire a lătrăturilor şi zgomotelor, provocând disconfort locuitorilor din vecinătate”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Locale Brăila.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Stăpân de câine sau de pisică? Unii sunt mai inteligenţi, alţii mai fericiţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările