Sfârşitul în chinuri al unei femei nevăzătoare. Ucigaşul a stat două zile lângă cadavru

Sfârşitul în chinuri al unei femei nevăzătoare. Ucigaşul a stat două zile lângă cadavru

Femeia a fost ucisă în bătaie FOTO pressm.ro

Un bărbat de 48 de ani din comuna botoşăneană Santa Mare a fost trimis în judecată după ce şi-a omorât în chinuri concubina. Femeia era nevăzătoare şi a fost bătută cumplit după o criză de gelozie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, Parchetul de pe lângă Tribunalului Botoşani au hotărât trimiterea în judecată a unui bărbat de 48 de ani din comuna Santa Mare, judeţul Botoşani, pentru comiterea infracţiunii de ”violenţă în familie sub forma omorului calificat”. Botoşăneanul şi-a ucis în bătaie concubina, o femeie nevăzătoare de aproximativ 40 de ani. 

Totul s-a petrecut, la casa celor doi din Santa Mare, pe 12 iulie. Bărbatul aflat sub influenţa alcoolului a ajuns acasă şi a făcut o criză de gelozie. Şi-a luat la bătaie concubina. A lovit-o cu tot ce i-a venit în mână şi chiar ar fi târât-o prin gospodărie. Din cauza loviturilor aplicate femeia a murit. Bărbatul a stat două zile alături de cadavrul concubinei, până când un vecin s-a sesizat că femeia nu mai iese din casă şi a anunţat Poliţia.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările