Profesor acuzat că a violat o elevă de 15 ani. Adolescenta este în stare de şoc, nu vorbeşte şi nu mai vrea să iasă din casă

Profesor acuzat că a violat o elevă de 15 ani. Adolescenta este în stare de şoc, nu vorbeşte şi nu mai vrea să iasă din casă

Tânăra susţine că a fost violată de profesorul de sport FOTO cugetliber.ro

Un profesor de la Liceul Sportiv din Botoşani este acuzat că a violat o elevă de 15 ani într-o pădure de la marginea oraşului. Tânăra n-a spus nimic părinţilor şi din cauza şocului abia dacă mai vorbeşte. S-a confesat unui psiholog şi a fost depusă şi o plângere la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără de 15 ani acuză un profesor de sport că a violat-o în urmă cu o săptămână. Eleva a suferit un şoc puternic şi se află în consiliere psihologică. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru viol şi investighează cazul. Profesorul se află în concediu fără plată.

Violată la marginea oraşului
 
Incidentul reclamat ar fi avut loc în urmă cu o săptămână. Tânăra de 15 ani, după ce a terminat în această vară clasa a IX-a la Liceul Sportiv din municipiul Botoşani şi-a dorit să se transfere la un alt liceu. Motivele nu sunt însă cunoscute. I-a fost aprobat iniţial transferul către un colegiu tehnic din oraş.
 
Transferul n-a fost posibil fiindcă nu erau locuri la respectivul liceu. Părinţii fetei care a decis să renunţe la Liceul Sportiv au găsit însă locuri la un alt liceu din Botoşani. A doua oară, aşa cum arată publicaţia Monitorul de Botoşani, fata nu a mai primit o nouă adeverinţă cu situaţia şcolară, necesară transferului. În aceste condiţii, mama fetei a apelat la o cunoştinţă de la Liceul Sportiv. Mai precis, la unul dintre profesorii de sport.
 
Acesta s-ar fi întâlnit cu tânăra şi ar fi încercat să o convingă să rămână la Liceul Sportiv, la secţia de atletism, acolo unde făcuse şi clasa a IX-a. S-ar fi oferit apoi să o ducă acasă cu maşina, dar în schimb ar fi dus-o în apropierea pădurii Rediu, la marginea municipiului Botoşani, unde ar fi violat-o. Profesorul de sport ar fi căsătorit şi are o experienţă de peste 15 ani la catedră. 
 
Tânără de 15 ani, traumatizată
 
Potrivit apropiaţilor, adolescenta nu spus nimic părinţilor. Tânăra a suferit un şoc şi, în momentul de faţă, nu mai vorbeşte cu nimeni. S-a confesat însă unui psiholog, iar părinţii fetei au anunţat Poliţia. ”Se efectuează activităţi investigative specifice sub aspectul comiterii infracţiunii de viol în vederea luării măsurilor legale”, precizează Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani, pentru monitorulbt.ro.
 
Eleva de 15 ani a intrat în atenţia psihologilor de la DGASPC. Părinţii spun că adolescenta a suferit o traumă majoră, refuzând să mai iasă din cameră şi să vorbească. Profesorul de sport se află concediu şi nu a putut fi contactat pentru a comenta acuzaţiile.
 
Vă mai recomandăm:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: