Incident grav la o şcoală din nordul ţării. Un profesor în pragul pensionării este acuzat că a bătut cinci elevi de clasa a I a

Incident grav la o şcoală din nordul ţării. Un profesor în pragul pensionării este acuzat că a bătut cinci elevi de clasa a I a

Profesorul este acuzat că a bătut cinci elevi FOTO botosaneanul.ro

Un profesor de sport din Botoşani este acuzat că a bătut mai mulţi copii de clasa a I a în timpul orelor de curs. A fost chemată poliţia şi s-a deschis un dosar penal. Profesorul de sport a fost audiat ieri împreună cu alţi martori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un profesor de educaţie fizică din Botoşani este cercetat de poliţişti după ce ar fi lovit cinci elevi de clasa a I a. Profesorul are 63 de ani, mai are un an până la pensionare, şi predă la Şcoala Generală numărul 2 din municipiul Botoşani. Incidentul a avut loc ieri dimineaţă. În jurul orei 10.00, profesorul de sport ar fi lovit cinci elevi de clasa a I a, în timpul orelor de curs. 

Cel mai probabil unul dintre părinţi a sunat la 112 iar un echipaj de Poliţie s-a dus la faţa locului. ”Am fost sesizaţi că un bărbat de 63 de ani, profesor la o şcoală din oraş, ar fi lovit , peste corp, cinci elevi de clasa a intâia, în timpul orei. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă”, a precizat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani. Totodată a fost sesizată şi Direcţia Generală de Protecţie a Copilului dar şi Inspctoratul Şcolar Judeţean care a ordonat deja demararea unei anchete interne.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: