Incendiu mistuitor la Botoşani. O gospodărie a fost incendiată intenţionat

Incendiu mistuitor la Botoşani. O gospodărie a fost incendiată intenţionat

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului FOTO ISU Botoşani

O gospodădire din judeţul Botoşani a ars ca o torţă după ce a fost incendiată intenţionat. Pompierii au luptat peste 5 ore cu flăcările încercând să protejeze şi construcţiile vecine.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu puternic a izbucnit în dimineaţa zilei de luni, în localitatea Flămânzi, judeţul Botoşani. În jurul orei 3.00, un localnic şi-a dat seama că i-a luat foc gospodăria. Mai precis, ardea un adăpost pentru animale iar focul s-a propagat şi la un depozit cu 15 tone de furaje. Incendiul a făcut ravagii şi risca să se extindă şi la gospodăriile vecine dar şi la casa proprietarului. Au fost chemaţi imediat pompierii. Aceştia au luptat peste 5 ore cu flăcările, încercând să limiteze răspândirea incendiului. Localnicul a reuşit să-şi scoată animalele la timp, dar a pierdut o cantitate uriaşă de furaje, pagubele fiind însemnate. Totodată în urma investigaţiilor celor de la ISU privind cauza incendiului s-a ajuns la concluzia că focul a fost pus intenţionat. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările