Două asistente şi un medic de la Spitalul Judeţean Botoşani s-au infectat cu noul coronavirus

Două asistente şi un medic de la Spitalul Judeţean Botoşani s-au infectat cu noul coronavirus

Două asistente s-au infectat cu noul coronavirus FOTO botosaneanul.ro

Trei angajaţi ai Spitalului Judeţean Botoşani au fost depistaţi pozitiv la noul tip de coronavirus. Este vorba despre două asistente şi un medic. Aceştia au intrat în contact, cu o pacientă de 27 de ani, moartă din cauza COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două asistente de la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean ”Mavromati” dar şi un medic de pe secţia Diabet au fost depistaţi pozitiv la noul tip de coronavirus, spune botosaneanul.ro. Atât cele două asistente medicale dar şi medicul de la Diabet au intrat în contact cu fata de 27 de ani, care a murit recent din cauza COVID-19. 

Tânăra a fost purtată pe secţiile spitalului, pe 22 martie, fără să se ştie că este infectată cu coronavirus. Cu aceasta au mai intrat în contact şi alte 45 de persoane, asistenţi şi medici. Toţi au fost testaţi şi aşteaptă rezultatele. Inclusiv şefa UPU Botoşani a intrat în contact cu tânăra decedată dar la test rezultatul a ieşit negativ. În momentul de faţă sunt 9 persoane infectate cu noul coronavirus la Botoşani. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: