Cum a ajuns un pompier în faţa Tribunalului Militar. Colegii i-au spart uşa ca să nu-şi mai agreseze soţia

Cum a ajuns un pompier în faţa Tribunalului Militar. Colegii i-au spart uşa ca să nu-şi mai agreseze soţia

Pompierii au intervenit să spargă uşa FOTO botosaneanul.ro

Un pompier a fost condamnat de Tribunalul Militar după ce şi-a agresat nevasta.  Pentru a o salva pe femeie din mâinile agresorului au intervenit poliţişti şi pompieri. Aceştia din urmă au spart uşa pentru a pătrunde în casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un pompier botoşănean a fost condamnat de Tribunalul Militar Iaşi la 2 ani şi patru luni de închisoare pentru violenţă în familie şi ameninţare, după ce şi-a agresat soţia . În plus este obligat să achite nevestei despăgubiri de 5000 de euro. Incidentul a avut loc în luna octombrie a anului trecut. 

Plutonierul de pompieri şi-a agresat nevasta iar disperată femeia a sunat la 112. Au intervenit poliţişti dar şi colegi de-ai agresorului, veniţi să spargă uşa. Şi asta fiindcă bărbatul refuza să deschidă uşa iar dinăuntru se auzeau ţipete. Conform martorilor, pompierul ameninţa că-i va tăia gâtul soţiei. A fost imobilizat cu electroşocuri şi apoi reţinut. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările