Adolescent de 16 ani mort în Siret. A fost găsit la trei metri adâncime

Adolescent de 16 ani mort în Siret. A fost găsit la trei metri adâncime

Pompierii au căutat zeci de minute trupul tânărului FOTO botosaneanul.ro

Un adolescent din judeţul Botoşani a murit înecat în râul Siret. Trupul acestuia a fost recuperat de pompieri de pe fundul apei, într-o zonă cu adâncime de peste trei metri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Siretul continuă să facă victime în Moldova. După ce mai mulţi copii s-au înecat în judeţul Bacău, luni, 2 august, un adolescent de 16 ani din Botoşani şi-a găsit sfârşitul în apele Siretului. Incidentul a avut loc luni după-amiază în comuna Tudora, la aproximativ 30 de kilometri de municipiul Botoşani. Tânărul se scălda împreună cu câţiva prieteni din  sat în Siret. 

La un  moment dat ceilalţi băieţi şi-au dat seama că amicul lor nu a mai ieşit din apă. Au alertat imediat autorităţile. Chemaţi prin 112, pompierii au intervenit. După 45 de minute de căutări, pompierii au găsit trupule neînsufleţit al băiatului, într-o zonă cu mal abrupt care ducea la trei metri adâncime. A fost respectat tot protocolul în aceste situaţii dar în cele din urmă a fost constatat decesul adolescentului.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările