Tâlhărie în Maramureş. Trei hoţi i-au legat pe membrii unei familii şi au fugit cu banii găsiţi în casă

Tâlhărie în Maramureş. Trei hoţi i-au legat pe membrii unei familii şi au fugit cu banii găsiţi în casă

Patru echipaje de poliţie acţionează la Seini. FOTO: Arhivă

Alertă în oraşul Seini, judeţul Maramureş. Patru echipe de criminalişti sunt pe urmele unor tâlhari după ce aceştia au intrat într-o casă, şi folosind acte de violenţă, au furat suma de 1.900 de lei.

Tâlhăria s-a petrecut în seara zilei de joi, 12 decembrie. Persoane necunoscute au intrat în casa unei familii, i-au legat pe membrii acesteia şi au plecat cu suma de 1.900 de lei. Incidentul a avut loc în zona din oraşul Seini cunoscută sub numele de „Sub Vii”.
 
„Azi (n.r. vineri, 13 decembrie) dimineaţă, poliţiştii din Seini au fost sesizaţi prin SNUAU 112 despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă situată pe raza oraşului şi au sustras o sumă de bani. Primele verificări au relevat că trei persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în locuinţă şi au sustras prin violenţă 1.900 de lei. S-a constituit echipă complexă de cercetare are efectuează activităţi specifice pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, a declarant Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
Poliţiştii din cadrul a patru echipe de criminalişti caută indicii care să îi ducă la identificarea persoanelor care au comis tâlhăria.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: