O tânără maramureşeancă a fost violată de un băiat cu antecedente penale

O tânără maramureşeancă a fost violată de un băiat cu antecedente penale

Tânăra a fost violată de un băiat recidivist Foto: Arhivă

O tânără de 21 de ani a trecut prin momente tragice. Fata, rezidentă într-o casă de tip familial din Sighetu Marmaţiei, a fost violată de un băiat în timp ce se întorcea spre casă. Tânăra a fost fost transportată de urgenţă la spital, iar agresorul a fost reţinut de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

O tânără în vârstă de 21 de ani din Sighetu Marmaţiei a sesizat ieri poliţia că, în jurul orei 12.30, a fost victima unui viol. Imediat de la sesizarea faptei, poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare şi au identificat un tânăr de 21 de ani din aceeaşi localitate, cu antecedente penale, bănuit de comiterea infracţiunii. 
 
Incidentul s-a petrecut în timp ce fata se întorcea de la stomatolog. Aceasta a fost oprită de agresor, după care a fost violată. Potrivit primelor informaţii, reiese faptul că tânăra a fost găsită de mama unui alt rezident instituţionalizat la Casa de Tip Familial şi transportată la Secţia de Urgenţă a Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei. În urma controlului medical s-a constatat faptul că tânăra a fost virgină înainte de acest incident. 
 
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş a luat măsurile preliminare care se impun, acestea constând în includerea rezidentei într-un program de consiliere psihologicà şi juridică. Pentru investigarea acestui caz a intervenit şi Poliţia Sighetu Marmaţiei, iar pe baza celor relatate de tânără a fost identificat agresorul, acesta fiind reţinut pentru 24 de ore, dosarul urmând a fi ìnaintat instanţei judecătoreşti competente, cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de viol.

Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările