FOTO Lucrări de asfaltare pe zăpadă, în plină ninsoare. Reacţia halucinantă a primarului

FOTO Lucrări de asfaltare pe zăpadă, în plină ninsoare. Reacţia halucinantă a primarului

Asfaltul turnat pe ninsoare. FOTO: Arhivă personală

Imagini incredibile au fost surprinse pe un drum comunal din judeţul Maramureş. Chiar dacă ningea, maşinile unei firme private turnau asfalt pe stratul de omăt proaspăt depus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost suprinse pe drumul comunal dintre localităţile Berinţa şi Cărpiniş, din judeţul Maramureş. Pe acestea se poate observa cum o maşină toarnă mixtură asfaltică, chiar dacă afară ningea. 
 
Toată lucrarea s-a făcut pe întuneric, luni seara, 2 decembrie, iar şoferii care au trecut prin zonă s-au arătat indiganţi de cele întâmplate şi au postat imaginile pe o pagină de socializare. Reacţiile internauţilor nu au întârziat însă să apară.
 
 
„Ca-n România. De ar durea Prostia!!!!”, a spus Paul A.
 
„Autostrada zăpezii, că a soarelui există deja”, a adăugat Răzvan C. la postare.
 
„E de... Noaptea Minţii!!!”, a mai spus Marcian R.
 
Lucrarea nu va fi recepţionată dacă va fi de proastă calitate
 
Primarul localităţii Copalnic Mănăştur, Vasile Mihalca, a arătat că dacă asfaltul nu va rezista, lucrarea nu va fi recepţionată.
 
„Am înţeles că i-a prins ninsoarea cu ultimele două maşini. Lucrarea este în garanţie doi ani şi este programată pentru recepţie abia la anul. Dacă covorul asfaltic va ceda, lucrarea nu va fi recepţionată. Îl vor turna din nou. Este foarte greu să faci ceva de calitate cu firmele care există”, a declarat edilul pentru Adevărul.
 
 
Ninsoarea pare că a stricat planurile firmei particulare care turna asfalt pe tronsonul respectiv, chiar dacă căderi de precipitaţii sub formă de zăpadă erau anunţate de luni dimineaţa, 2 decembrie. 
 
Aceeaşi lucrare de mântuială a fost efectuată şi pe DJ 109A aflat în reabilitare pe bani europeni, unde un clujean a surprins utilajele turnând asfalt peste zăpadă/gheaţă.
 
Citeşte şi
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: