FOTO  Ideea neobişnuită a unei şoferiţe a devenit virală pe internet. Ce le-a transmis tânăra poliţiştilor locali

FOTO  Ideea neobişnuită a unei şoferiţe a devenit virală pe internet. Ce le-a transmis tânăra poliţiştilor locali

Mesajul tinerei şoferiţe. FOTO: Facebook

„Să nu îndrăzniţi să-mi daţi amendă!“ Este mesajul adresat de către o tânără şoferiţă din Baia Mare poliţiştilor locali. Aceasta nu a găsit tichet de parcare şi, pentru că parcometrul nu funcţiona, le-a lăsat poliţiştilor locali un mesaj şi 6 lei în parbrizul maşinii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gestul tinerei a fost surprins de către trecători, iar mesajul a fost postat pe internet, devenind viral în scurt timp. Pentru a nu lua amendă, în locul unde şi-a parcat maşina, tânăra şoferiţă a lăsat în parbrizul maşinii banii pentru tichetul de parcare şi un mesaj pentru poliţiştii locali.

„Să nu îndrăzniţi să-mi daţi amendă! Aparatul nu vă merge. Tichete nu se găsesc. Vă las 6 lei pentru 3 ore de parcare”, a scris pe mesaj tânăra şoferiţă.  Apoi a pus foaia sub ştergătorul de pe parbriz împreună cu 6 lei, suma pe care ar fi trebuit să o plătească pentru cele trei ore de staţionare în parcare.
 
 
Gestul tinerei a fost observat de către trecători, astfel că ideea neobişnuită a fost transformată rapid într-o fotografie care a devenit virală pe internet. Postarea a fost preluată şi de pagina „Poliţiştii au umor”, alături fiind postat mesajul „Eu nu i-aş da amendă, jur!”
 
Mesajul a strâns peste 6.800 de aprecieri, 248 de comentarii şi peste 900 de distribuiri.
 
Citeşte şi
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: