Descoperire şocantă într-un apartament din Baia Mare. Un bărbat a stat în aceeaşi casă cu fratele mort timp de trei zile

Descoperire şocantă într-un apartament din Baia Mare. Un bărbat a stat în aceeaşi casă cu fratele mort timp de trei zile

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare. FOTO: Arhivă

Un bărbat din Baia Mare a locuit timp de trei zile sub acelaşi acoperiş cu fratele său mort. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi cercetează cazul ca şi moarte suspectă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Descoperirea a fost făcută de către o rudă a proprietarului apartamentului în care cei doi fraţi locuiau cu chirie. Marţi, 29 octombrie, acesta s-a dus la locuinţa bărbaţilor pentru a vedea dacă totul este în regulă, moment în care a descoperit cadavrul bărbatului în vârstă de aproximativ 40 de ani. Speriat, a dat alerta la 112.
 
Echipajele medicale ale SMURD s-au deplasat la faţa locului pentru constatarea decesului. 
 
„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la decesul unei persoane. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Cercetările în acest caz continuă”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.
 
În momentul în care ruda proprietarului a intrat în apartament, în interior se afla alături de fratele decedatului şi un prieten de-al acestuia. Poliţiştii i-au interogat pe cei doi, dar din cauză că se aflau într-o stare avansată de ebrietate nu au reuşit să găsească prea multe răspunsuri. Aceştia au fost duşi la audieri, iar cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru efectuarea necropsiei. 
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările