Trei spitale de gardă în zilele de Sărbători

Trei spitale de gardă în zilele de Sărbători

Medicii îi vor îngriji pe băcăuani şi în perioada Sărbătorilor

Sărbătorile de iarnă nu sunt pentru toţi băcăuanii un moment de relaxare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este şi cazul cadrelor medicale din cele trei spitale din oraş, dar şi al poliţiştilor sau farmaciştilor. În zilele de 25, 26, şi 27 decembrie, medicii şi asistenţii din Bacău vor acoperii liniile de gardă de profil la Spitalele de TBC, Spitalul Pediatrie şi la cel Judeţean.

Urgenţele stomatologice, tratate doar ziua
„De sărbători vor fi asigurate doar gărzile. Medicii de familie vor avea liber, dar vor putea fi apelaţi telefonic, în caz de urgenţă“, a declarat Aura Creţu, director adjunct în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Bacău.

Cei care vor avea nevoie de medicamente în zilele de Crăciun pot merge la farmacia numărul 1, din centrul oraşului, deschisă non-stop. În celelalte cartiere va fi deschisă câte o farmacie, între orele 8.00-22.00. O situaţie mai delicată va fi în cazul serviciilor stomatologice. Aici, garda va fi asigurată doar pe timpul zilei.

În privinţa transportului public, în perioada 25-27 decembrie vor circula mai puţine autobuze. Maşinile  vor circula în intervalul orar 5.00-22.30. „Vor circula doar opt autobuze pe linia 22 şi opt pe linia 18. Pe linia 17 vor circula doar patru autobuze“, ne-a declarat Liliana Boghiţoiu, purtătorul de cuvânt al societăţii Transport Public din Bacău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările