Cerşetorii din Bacău, strânşi de pe stradă de poliţişti

Cerşetorii din Bacău, strânşi de pe stradă de poliţişti

Cerşetorii au primit amenzi

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au acţionat pentru prevenirea şi combaterea încălcării ordinii şi liniştii publice în Bacău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii împreună cu lucrători ai Poliţiei Locale a municipiului Bacău au acţionat în zona bisericilor, supermarketurilor, pieţelor şi a altor locuri aglomerate în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de cerşetorie, precum şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în aceste zone.

Pe perioada desfăşurării acţiunii au fost legitimate peste 70 de persoane. În cadrul acţiunii, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.500 de lei.

Astfel, un bărbat de 43 de ani, din comuna Vultureni a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei pentru că apela la mila publicului în zona unei biserici.

La aceeaşi dată, poliţiştii au sancţionat contravenţional o femeie de 35 de ani, din judeţul Neamţ, cu amendă în valoare de 100 de lei, care nu a luat măsuri de supraveghere a minorului de 13 ani, acesta fiind identificat în zona autogării din Bacău.

Cu toate persoanele identificate s-au purtat discuţii şi au fost îndrumate să apeleze la serviciile şi instituţiile specializate în acordarea de asistenţă socială şi sprijin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările