Weekend însângerat pe șoselele arădene. Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită. Vezi aici foto!

Weekend însângerat pe șoselele arădene. Un bărbat a murit și o femeie a fost rănită. Vezi aici foto!

Accident Arad-Oradea

Un bărbat a fost ucis de un taximetrist în cartierul Micălaca. De vină pare să fie bărbatul care traversa în fugă strada printr-un loc nepermis. Omul a fost azvârlit pe asfalt unde s-a lovit cu putere la cap. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai reuşit să îl aducă la viață, deşi au încercat minute bune să îl resusciteze.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi care a fost surprins şi accidentat mortal de către un taximetrist. Continuăm cercetările în acest caz”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Vezi aici foto:


Mașină în flăcări pe DN79

Un alt accident, nu la fel de tragic pe cât de spectaculos, s-a produs pe Drumul Național 79, Arad-Oradea. În apropierea localității Andrei Șaguna, șoferul unui autoturism Audi, care se îndrepta spre Oradea, la un moment dat a încercat să intre în depășire.

Tocmai în acel moment, mașina pe care încerca să o depășească, o Dacia 1310, a intrat la rândul ei într-o depășire. În urma impactului dintre cele două autoturisme, Dacia a fost proiectată într-un copac din stânga drumului iar apoi a derapat pe câmp unde rezervorul a luat foc.

Mașina a ars ca o torță timp de câteva minute bune până când la fața locului au sosit pompierii și au reușit să stingă focul.

Din fericire, pasagerii aflați în autoturism au reușit să iasă la timp, doar unul singur fiind transportat la spital pentru investigații.

Polițiștii investighează accidentul pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările