Un horn de pe clădirea unui hotel din Arad a căzut peste o maşină şi pe aleea pietonală din zonă

Un horn de pe clădirea unui hotel din Arad a căzut peste o maşină şi pe aleea pietonală din zonă

FOTO NEWS.RO

Un horn de pe clădirea unui hotel din Arad a căzut, joi seară, peste o maşină şi pe aleea pietonală din zonă. Pompierii intervin pentru îndepărtarea elementelor de construcţie care ar mai putea să mai cadă, intervenţia fiind dificilă din cauza înălţimii şi a structurii acoperişului.

Ştiri pe aceeaşi temă

”A fost anunţat prin 112 in Dispeceratul ISU un eveniment în care un horn de pe clădirea Hotelului Ardealul a căzut pe un autoturism de pe B-dul Revoluţiei, implicit pe aleea pietonală din zonă. S-a solicitat sprijin la Poliţia Locală Arad pentru balizarea zonei”, a anunţat, joi seară, ISU Arad.
 
Sursa citată a precizat că s-au deplasat la faţa locului mai multe autospeciale, inclusiv cea pentru salvări la înălţimi.
 
”Un ofiţer şi patru subofiţeri care intervin pentru îndepărtarea elementelor de construcţie rămase în pericol de cădere pe aleea pietonală. Intervenţia este foarte dificilă, accesul cu nacela la horn este grea datorită faptului că acoperişul este în două ape”, au transmis pompierii.
 
Aceştia au precizat că se va încerca accesul prin podul imobilului pentru îndepărtarea elementelor de construcţie care ar putea să mai cadă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: