UPDATE Un bărbat cu mască Anonymous a atacat Primăria Arad. Edilul a fost înjurat, iar paznicul, lovit

UPDATE Un bărbat cu mască Anonymous a atacat Primăria Arad. Edilul a fost înjurat, iar paznicul, lovit

Masca purtată de atacator FOTO Poliţia Locală

Omul de pază al Poliţiei Locale Arad care îşi desfăşoară activitatea la intrarea în Palatul Administrativ a fost atacat în dimineaţa zilei de 14 iulie, în jurul orei 5.00, de un bărbat care purta pe figură o mască a grupării internaţionale Anonymous.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Astăzi, în jurul orei 10:30, bărbatul a revenit la Primăria Municipiului Arad,  a pătruns din nou în holul instituţiei unde a aruncat o plasă de culoare verde plină cu resturi menajere de hârtie.

„La reacţia guardului Poliţiei Locale, bărbatul s-a urcat pe o bicicletă şi a încercat să scape de urmăritori. Poliţiştii locali aflaţi pe urmele sale l-au găsit în curtea imobilului de pe Bvd. Revoluţiei nr. 70 unde  distrugea geamuri şi frigidere. A fost reţinut, încătuşat şi dus la Spitalul de Psihiatrie. Aici a fost investigat şi i s-a solicitat acordul pentru  internare. Bărbatul a refuzat să rămână internat. Întrucât pe numele său au fost făcute atât plângeri de ultraj, cât şi de distrugere, poliţiştii locali l-au predat Poliţiei Municipiului Arad, unde bărbatul va fi cercetat”, spun reprezentanţii Primăriei Arad.  

Ştire iniţială: 

Acesta a proferat o serie de injurii şi ameninţări la adresa primarului Aradului şi a familiei acestuia.

„În vârstă de 34 de ani, D.F. a năvălit pe platoul din faţa Palatului Administrativ cu automobilul marca Audi A6 aparţinând fostei sale soţii. Cu masca pe figură, arădeanul a pătruns în incinta instituţiei, unde l-a bruscat pe angajatul Poliţiei Locale Arad şi, ulterior, a fugit de la faţa locului abandonând automobilul pe platoul din faţa Primăriei. Incidentul a fost semnalat atât la numărul unic de urgenţă: 112, cât şi la numărul dispeceratului Poliţiei Locale Arad. Ulterior, automobilul a fost ridicat din faţa Palatului Administrativ de angajaţii Serviciului Parcări din cadrul Primăriei Municipiului Arad şi, mai apoi, transportat şi depus la depozitul destinat autovehiculelor ridicate de pe raza municipiului, situat pe strada Dosoftei FN din cartierul Micălaca”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Arad.


Aceştia mai spun că atacatorul a fost identificat şi urmează să dea socoteală pentru inexplicabilul său gest. În acest sens, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a preluat cazul, în vederea continuării cercetărilor.
 

 

Vă mai recomandăm: Atac informatic la Primăria Deva: site-ul a fost spart de hackerul D3evix. Articole înlocuite cu glume şi avertismente

VIDEO Şedinţă cu scandal la Primăria Capitalei. Înfiinţarea celor zece firme propuse de PSD, aprobată de consilierii generali. Disputa se mută la tribunal

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: