Senatorul Ovidiu Marian a fost audiat de DNA Timişoara într-un dosar de luare de mită

Senatorul Ovidiu Marian a fost audiat de DNA Timişoara într-un dosar de luare de mită

Senatorul Ovidiu Marian FOTO Adevărul

Senatorul USL Ovidiu Marian, contracandidatul lui Mihai Răzvan Ungureanu în Colegiu senatorial 1 din municipiul Arad a fost chemat la sediul DNA Timişoara pentru declaraţii într-un dosar în care este implicată fina sa, avocatul Patricia Bala din Baroul Constituţional Arad.

Potrivit primelor informaţii, dosarul este unul de trafic de influenţă. Patricia Bala i-ar fi promis mamei unui condamnat că va obţine graţierea fiului ei de la Palatul Cotroceni, prin intermediul senatorului Ovidiu Marian, pe atunci membru al PDL.

„Am fost chemat la DNA Timişoara. Am dat o declaraţie de o pagină, în care am descris relaţia pe care o am cu avocatul Patricia Bala. Am fost chemat la DNA cu intenţia de a fi intimidat având în vedere că sunt contracandidatul fostului şef al SIE, Mihai Răzvan Ungureanu. Patricia Bala căruia i-am fost naş acum vreo 20 de ani şi cu care nu am mai vorbit de zece ani s-a folosit de numele meu în acest caz. Faptul că am peste 50 la sută în sondaje i-a speriat pe adversarii mei politici”, declară Ovidiu Marian.

Senatorul a ieşit de la DNA la ora 16.00.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările