Pompierii arădeni au intervenit la două incendii în utlimele 24 de ore

Aproximativ 3000 de metri pătraţi de vegetaţie uscată au ars la Sântana, iar în municipiul Arad a luat foc cabina unui tir, la care nişte muncitori lucrau cu aparate electrice.

Serviciul  Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Sântana a intervenit, aseară, cu cinci pompieri voluntari şi o autospecială pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată.

”Au ars aproximativ 3000 de metri pătraţi de vegetaţie, incendiul fiind lichidat în mai puţin de o oră. În urma cercetărilor s-a consemnat ca şi cauză probabilă de incendiu – foc în aer liber lăsat nesupravegheat”, a declarat Sorina Ambruş, purtător de cuvânt al ISU Arad.

În această dimineaţă, Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit cu o autospecială şi şase subofiţeri, pe strada Meşterul Manole, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la cabina unui autotren.

Intervenţia a durat aproximtaiv 20 de minute, neexistând pericol de extindere. Din primele cercetări, se pare că incendiul a pornit în urma lucrărilor de dezmembrare a cabinei, executate de câţiva muncitori, care au acţionat cu aparate electrice de tăiat.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările