Egalitate pentru Trofeul „Adrian Haiduc“ - Una dintre căştigătoare este o arădeancă

Egalitate
pentru Trofeul „Adrian Haiduc“ - Una dintre căştigătoare este o arădeancă

În concurs s-au înscris foarte mulţi designeri

Bătaie mare pentru trofeul Adrian Haiduc, foarte mulţi designeri înscriindu-se în această cursă, semn că brandul „Adrian Haiduc“ este unul căutat şi considerat în stare să propulseze tineri cu imaginaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizat în premieră în România, Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara 2013 a adus ca element de noutate generozitatea designerului Adrian Haiduc, care a demonstrat încă o dată că se gândeşte şi la tinerii creatori, introducând Trofeul „Adrian Haiduc“ printre premiile manifestării.

Evenimentul a avut loc la Galeria Calpe (Bastion Theresia) Timişoara în data de 23 noiembrie 2013, organizator fiind grupul Loja Pasionaţilor de Mărgele. Pentru a se înscrie în cursa pentru câştigarea trofeului „Adrian Haiduc“, trofeu realizat de artiştii timişoreni de la Art Stick, tinerii designeri au trebuit să aibă creaţii la Handmade Jewelry Fashion Week Timişoara şi să trimită pentru jurizare trei lucrări din cadrul manifestării. Lucrările au fost numerotate aleatoriu şi însuşi renumitul designer Adrian Haiduc a decis câştigătorul trofeului, după ce juriul a decis numărul de puncte pentru fiecare concurent.

Juriul a fost format cu precădere din creatori şi specialişti americani şi, se pare, americanii au fost surprinşi de talentul tinerilor designeri români. Din juriu au făcut parte 20 de fani de pe facebook, oameni de afaceri şi jurnalişti din domeniu, profesori de design şi gemologie din SUA, specialişti americani în gemologie. Trofeul „Adrian Haiduc“ a fost câştigat de două creatoare foarte inspirate, Ana Zaporojan din Oradea şi Ofelia Fica din Arad.

Ele au primit o plachetă înmânată de modelul Andreea Popescu, a carei coafură excentrică, realizată de hair stylist-ul Camelia Talos, a "lăsat" multe guri căscate, şi manechinul Ovidiu Szabo. Bătălia cea mare s-a dat pentru invitaţia de a prezenta o colecţie comună, bijuteriile din fructe de mare, cu designerul Adrian Haiduc.

„Am dorit să încurajez creativitatea tinerilor designeri cărora, în această perioadă grea, le este tot mai uşor să se afirme şi am rămas şi eu mirat când am văzut că americanii au fost pe bune surprinşi de talentul acestor tineri creatori“ a declarat designerul de bijuterii Adrian Haiduc.

 

Vă mai recomandăm: Trofeul „Adrian Haiduc“ pentru tinerii cu imaginaţia la ei. În cursă s-au înscris şi trei arădeni

Adrian Haiduc revine pe podium. Vezi aici colecţia „Trinty”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările