Sancţiuni în valoare de circa 12.000 de euro, aplicate în Teleorman doar într-un weekend

Sancţiuni în valoare de circa 12.000 de euro, aplicate în Teleorman doar într-un weekend

Maşină de poliţie  FOTO arhiva Adevărul

Poliţiştii din Teleorman au aplicat, weekendul trecut, 84 de amenzi în valoare de circa 56.000 de lei pentru nereguli privind circulaţia rutieră. Au reţinut şi 18 permise auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Teleorman au aplicat 84 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 55.955 de lei în urma unei acţiuni tematice de prevenire şi combatere a accidentelor. Au fost reţinute 18 permise de conducere. 

Unele dintre acestea au fost reţinute întrucât posesorii lor consumaseră alcool, iar altele pentru că şoferii conduceau deşi aveau nu aveau acest drept (permis suspendat).

Spre exemplu, duminică, 30 septembrie, un bărbat de 45 de ani din comuna Vânători, judeţul Mureş, a fost surprins la volan în Alexandria cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală - 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii au găsit la volan şi conducători auto care nu deţineau permise de conducere. În Videle, un bărbat de 67 de ani conducea, duminică, 30 septembrie, un moped pe raza comunei Gălăteni, judeţul Teleorman. O situaţie similară s-a întâlnit, în aceeaşi zi, pe raza comunei Buzescu.

Mai puteţi citi:

Doi teleormăneni, înşelaţi din închisoare  prin metoda „accidentul“. Proprietarul telefonului a obţinut circa 20.000 de euro din Timiş, Sibiu şi Arad  

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: