Incendiu în Clubul Colectiv. Fostul ziarist Nelu Tilie va fi înmormântat în comuna natală

Incendiu în Clubul Colectiv. Fostul ziarist Nelu Tilie va fi înmormântat în comuna natală

Nelu Tilie a murit în incendiul din Clubul Colectiv

Nelu Tilie, una dintre victimele incendiului de la Colectiv, este originar din Teleorman, satul Tudor Vladimirescu. Fost ziarist la Tineretul liber, mare iubitor de rock, bărbatul de 47 de ani se afla chiar lângă scenă în momentul izbucnirii incendiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru cei care frecventau concertele de muzică rock, Tilie Nelu era o figură cunoscută. Rock-ul a fost marea sa pasiune a vieţii sale şi era nelipsit de la toate evenimentele de gen. ”A fost un suflet aparent simplu, dar atât de curat. Un om calm şi tonic. O dovadă vie că poţi trece peste multe lucruri în viaţă, fără să uiţi să zâmbeşti”,spun cei care l-au cunoscut pe Nelu Tilie. 

Nelu Tilie a lucrat în anii 93-94 la Tineretul Liber ca jurnalist, unde a scris despre muzica sa preferată. Când colaborarea cu presa s-a încheiat a rămas în capitală şi a lucrat în diverse domenii. Singura constantă din viaţa sa a rămas rock-ul. Cei care îl ştiu spun că Nelu Tilie n-avea cum să lipsească de la un eveniment precum cel din Clubul Colectiv. Aşa s-a şi întâmplat. Bărbatul de 47 de ani s-a aflat în seara zilei de 30 octombrie chiar lângă scena celor de la Goodbye to Gravity. NU a mai apucat să iasă teafăr afară după aprinderea incendiului.

Trupul neînsufleţit a fost adus în satul său natal Tudor Vladimirescu din comuna Salcia, în casa părintească. Nelu Tilie va fi înmormântat astăzi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările