Exclusivitate la bere, contra şezlonguri şi umbreluţe la ştrandul Vedea

Exclusivitate la bere, contra şezlonguri şi umbreluţe la ştrandul Vedea

Strandul Vedea va fi gata la 1 iulie

După ce au aprobat decorarea ştrandului Vedea cu plante şi arbuşti de 100.000 de lei, autorităţile vor să facă economii dând exclusivitate unor firme pentru vânzarea de bere şi sucuri, contra mobilier pentru complex.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intenţia a fost anunţată recent de edilul-şef şi va fi pusă în practică săptămâna aceasta : „ Vom acorda exclusivitate unor firme care să furnizeze mobilier la ştrand. În felul acesta vom realiza o economie considerabilă la la bugetul local de câteva miliarde de lei”, a spus primarul Victor Drăguşin.
Firmele care vor să facă trocul cu primăria sunt chemate săptămâna aceasta la prezentarea ofertelor. Edilii au anunţat că vor face selecţie de oferte în data de 10 iunie, prin intermediul serviciului SC Pieţe, Târguri Alexandria SRL. Selecţia de oferte se referă la firme care comercializează bere, răcoritoare şi apă minerală. Evaluarea ofertelor se va face în funcţie de numărul şi tipul şezlongurilor, meselor, scaunelor şi umbreluţelor  oferite de cei care vor exclusivitate.

800 de şezlonguri

După estimările edililor, în incinta compelxului şi în exteriorul acestuia au loc 800 de şezlonguri . După stabilirea firmelor care vor avea exclusivitate la ştrand la vânzarea de bere şi răcoritoare, edilii mai au să aducă plantele de 100.000 de lei şi investiţia se va apropia, în sfârşit, de final. Ştrandul va fi gata, potrivit ultimei promisiuni a primarului, în data de 1 iulie. Cea mai mare investiţie făcută vreodată la Alexandria ar fi trebuit finalizată la jumătatea anului  2010 şi costat până acum bugetul local  8, 1 milioane de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările