Un recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, a ucis un tânăr de 25 de ani în faţa unui club din Mediaş

Un recidivist din Alba, eliberat în baza recursului compensatoriu, a ucis un tânăr de 25 de ani în faţa unui club din Mediaş

Agresorul a fugit, dar a fost prins de poliţişti. Sursa foto: Facebook/ Rusu Marius

Un bărbat recidivist din judeţul Alba, condamnat pentru tentativă de omor şi tentativă de omor deosebit de grav şi eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu, l-a înjunghiat mortal pe un tânăr în vârstă de 25 de ani, în urma unui conflict izbucnit într-un club din Mediaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din cauza pierderilor masive de sânge, victima a murit la spital. Potrivit unor surse judiciare conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri mai vechi, între două grupuri de tineri aflaţi într-un club din Mediaş. Scandalul a început în interiorul clubului şi a continuat în faţa acestuia după ce toţi cei implicaţi au fost scoşi afară de către oamenii de ordine.
 
Se pare că victima s-a împiedicat şi a căzut, iar agresorul, un bărbat din Alba, care locuieşte fără forme legale în Mediaş, l-a înjunghiat în picior, în zona arterei femurale. Din cauza pierderilor masive de sânge, tânărul în vârstă de 25 de ani a murit la spital.
 
Agresorul, care are 30 de ani, a mai fost condamnat pentru omor, a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. Acesta a fugit de la locul faptei, fiind dat în urmărire generală, fiind prins de poliţişti în cursul zilei de duminică. Agresorul se numeşte Marius Rusu, iar victima este Faghiura Marius Andrei. Rusu a fost prins duminică după amiază pe raza oraşului Blaj din Judeţul Alba, acolo de altfel de unde este şi originar. 
   
 
Poliţişti de la IPJ Alba, însoţiţi de mascaţi, l-au reţinut în baza informaţiilor oferite de cei de la IPJ Sibiu. Bărbatul de 30 de ani va fi condus pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu.
 
 
Cercetările în acest caz au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: