Percheziţie la Poliţia Locală Alba Iulia. Angajat al instituţiei, suspectat că a incendiat maşina fostei sale soţii

Percheziţie la Poliţia Locală Alba Iulia. Angajat al instituţiei, suspectat că a incendiat maşina fostei sale soţii

Un poliţist local din Alba Iulia este vizat de o anchetă penală într-un dosar de distrugere. Acesta ar fi incendiat maşina fostei sale soţii, parcată în faţa casei în care locuieşte femeia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţişti din cadrul IPJ Alba au efectuat vineri, 12 octombrie, o percheziţie la sediul Poliţiei Locale Alba Iulia fiind vizat un angajat al instituţiei suspecatt de comiterea infracţiunii de distrugere. 

Poliţistul local ar fi incendiat în urmă cu două zile maşina soţiei parcată pe o stradă din localitatea Miceşti, în faţa casei în care locuieşte. 

Pompierii din Alba Iulia au intervenit prompt dar chiar şi cu intervenţia rapidă a acestora, maşina a ars în proporţie de 90%. Pagubele materiale sunt evaluate la aproximativ 70.000 de lei. 
 
Autoturismul marca Audi A6, era parcat aproape de casă, existând riscul aprinderii locuinţei. „S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 400.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 70.000 lei.

Cauza incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere. Femeia le-a spus pompierilor că ăl suspectează pe fostul soţ că a pus focul intenţionat la maşină.
citeste totul despre: