Patru firme şi asocieri îşi dispută un contract de peste 8 milioane de lei pentru canalizarea unei localităţi din Alba

Patru firme şi asocieri îşi dispută un contract de peste 8 milioane de lei pentru canalizarea unei localităţi din Alba

Lucrările vizează introducerea sistemului de canalizare în localitatea Răhău

Administraţia din Sebeş a primit patru oferte pentru derularea lucrărilor la obiectivul de investiţii „Canalizare menajeră şi staţie de epurare, sat Răhău, Municipiul Sebeş”. Valoarea estimată pentru execuţia lucrărilor este de 8.807.827,43 lei, TVA inclus.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prin HCL nr. 158/2020, a fost aprobat proiectul tehnic, detaliile de execuţie şi devizul general actualizat pentru acest obiectiv de investiţii în valoare totală de 10.527.428,95 lei cu TVA, din care C+M (construcţii + montaj) = 7.501.368,07 lei cu TVA.
 
Pentru realizarea acestei investiţii de la Răhău, Primăria Municipiului Sebeş a obţinut o finanţare nerambursabilă, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, în valoare de 8.096.316,00 lei cu TVA. Cofinanţarea de la bugetul local este de 2.431.112,95 lei cu TVA.
 
În cadrul licitaţiei publice au fost depuse 4 oferte, urmând a fi evaluate propunerile tehnice şi financiare în decurs de 20 zile lucrătoare (termen de la data de 14 septembrie 2020), procedura finalizându-se cu atribuirea contractului de achiziţie publică cu operatorul economic care are preţul cel mai scăzut.
 
Ofertele au fost depuse de societăţile Instalatorul SA Alba Iulia, Siril General Construct SRL Dâmboviţa (lider de asociere) cu subcontractant - Consortio Stabile EBG, respectiv Proserv SA Hunedoara (lider de asociere) cu patru subcontractanţi.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările