Om al străzii neidentificat, omorât în bătaie de doi tineri de 16 şi 19 ani. Pedepsele primite de agresori

Om al străzii neidentificat, omorât în bătaie de doi tineri de 16 şi 19 ani. Pedepsele primite de agresori

Foto Arhivă

Doi tineri din Alba, între care unul minor, au fost condamnaţi la pedepse cu executare pentru omor. Victima acestora este un om al străzii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inculpatul minor a fost condamnat la 4 ani de detenţie într-un centru destinat minorilor. Tânărul major a primit 8 ani de închisoare.
 
Identitatea victimei, un om al străzii nu a putut fi identificată de către anchetatori deşi s-au făcut multe demersuri în acest caz.
 
Rămâne un mister cine este victima şi de ce a ajuns în noaptea de 5 spre 6 septembrie, în parcul din Blaj. Deoarece unul dintre făptaşi este minor, dosarul a fost judecat la secret, iar sentinţa a fost dată pe 29 noiembrie 2021.
 
Potrivit alba24.ro, prima dată bărbatul a fost zărit în noaptea crimei, în Crăciunelu de Jos, unde cu ultimul leu pe care îl avea la el şi-a cumparat un corn de la un magazin. Cei aproximativ şase kilometri până la Blaj i-a parcurs pe jos. Bărbatul a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate.
 
Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după ţigări şi alcool. În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de 40 de ani, care până acum a rămas neindentificat. În urma unor discuţii contradictorii, între cei trei a început o altercaţie.
 
Cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după i-au aplicat mai multe lovituri, după care s-au făcut nevăzuţi. Bărbatul a fost descoperit, de un cetăţean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 2.00. Acesta a sunat la 112, iar când echipajul medical a ajuns la faţa locului, bărbatul se afla deja în comă.
 
Asupra sa nu au fost găsite documente. A ajuns în comă de gradul IV la Spitalul din Blaj, dar era într-o stare foarte gravă. A fost intubat şi trimis de urgenţă la Târgu Mureş, dar leziunile erau atât de grave încât a decedat pe drum.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările