La Sebeş, spiriduşii dau viaţă „Poveştii de iarnă”

La Sebeş, spiriduşii dau viaţă „Poveştii de iarnă”

Afişul evenimentului

Cenaclul ,,Sunetul Muzicii” din Sebeş, Şcoala cu clasele I-VIII Petreşti şi Nichi Ardeal Group organizează spectacolul “Poveste de iarnă”. Evenimentul va avea loc în 15 decembrie ora 18.00, la Clubul „Illusion” din Parcul Arini  Sebeş şi este dăruit comunităţii în cadrul Campaniei Naţionale Smile 21 +.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spiriduşii au pregătit pentru invitaţi o serie de surprize. Artista Adina Hada va deschide spectacolul colindelor, poeziilor şi muzicii. Fanfara de copii din Petreşti îi va încânta pe cei prezenţi. De la eveniment nu vor lipsi nici cântecele de Crăciun în limba germană şi nici muzica uşoară interpretată de Nick şi Romana Iosub.

De asemenea, vor răsuna glasurile cristaline ale corului Şcolii din Petreşti, iar Georgiana Petrescu si Alina Bratu, câştigătoare a numeroase premii la concursurile de interpretare, vor colinda cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

În cadrul spectacolului este inserat şi un moment poetic susţinut de Petru Făgăraş, Bogdan Turcu şi Marcel Vişa membrii ai Cenaclului „Sunetul muzicii”. Moş Crăciun va oferi cadouri, iar Cenaclul „Sunetul muzicii” va dărui, în cadrul Campaniei Naţionale Smile 21 +, câte o carte fiecărui copil. Intrarea la spectacol este liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările