Jaf ca-n filme la un magazin Altex din Alba Iulia. Patru persoane cu cagule au furat în 2 minute electronice de 30.000 de euro

Jaf ca-n filme la un magazin Altex din Alba Iulia. Patru persoane cu cagule au furat în 2 minute electronice de 30.000 de euro

Magazin Altex

Un jaf ”ca-n filme” a avut loc în noaptea de luni spre marţi la unul dintre magazinele Altex din Alba Iulia, hoţii furând produse în valoare de 30.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Spargerea a avut loc la Magazinul Altex din complexul comercial situat pe strada Moţilor. Hoţii au furat, în doar 2 minute, mascaţi cu cagule, produse electronice între care laptopuri şi telefoane, posibil şi aparate de fotografiat, în valoare de 30.000 de euro.
 
Se pare că ar fi vorba de patru hoţi şi complici la infracţiunile comise. Unul ar fi stat de ”şase”, iar alţi trei ar fi ”operat” rapid spargerea, astfel încât, până la sosirea firmei care se ocupă de securitatea magazinului, aceştia au plecat.
 
În acest caz, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor, tragerea lor la răspundere şi recuperarea prejudiciului. Prejudiciul produs se ridică la peste 130.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: