FOTO S-a deschis primul restaurant McDonald's la Alba Iulia. Investiţia se ridică la 9 milioane de lei

FOTO S-a deschis primul restaurant McDonald's la Alba Iulia. Investiţia se ridică la 9 milioane de lei

Restaurantul a fost construit în cea mai bună zonă cu vad comercial din oraş

La Alba Iulia a fost deschis sâmbătă, 21 decembrie, primul restaurant de tip fast-food McDonald`s din judeţul Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Investiţia din parcarea Kaufland a costat 9 milioane de lei, potrivit reprezentanţilor companiei şi este un proiect pilot, clădirea fiind ridicată în două luni.
 
De la inaugurarea oficială a fast foodul-ului nu au lipsit oficialităţile oraşului sau ale judeţului. Au fost prezenţi viceprimarul cu atribuţii de primar, Voicu Paul şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Marius Haţegan. 
 
De asemenea unul dintre furnizorii lanţului de restaurante McDonald`s este compania Transavia. La deschiderea de vineri a fost prezent Ioan Popa, directorul General al companiei Transavia şi Theodora Popa. 
 
Restaurantul dispune de un spaţiu de joacă pentru copii, o terasă, locuri de parcare şi spaţii verzi. În interiorul restaurantului sunt 90 de locuri pentru cilenţi. De asemenea, clienţii acestuia vor putea comanda chiar din maşină, trecând prin drive-thru.
 
 
Construcţia are dimensiunile de 27,65 m x 14,03 m, cu un regim de înălţime pe un singur nivel. Accesul se va face din strada Calea Moţilor şi din strada Bayonne. Sunt amenajate 6 locuri de parcare pentru clienţii McDonald`s.
 

În România, McDonald’s este lider al pieţei restaurantelor, cu 83 de restaurante în 25 de oraşe, 5.500 de angajaţi şi peste 230.000 de clienţi pe zi. Până în prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei în România, are 4.500 de angajaţi şi primeşte zilnic peste 200.000 clienţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările