Comisarul şef Milu Todea revine după un an la comanda Poliţiei Oraşului Cugir

Comisarul şef Milu Todea revine după un an la comanda Poliţiei Oraşului Cugir

Comisarul şef Milu Constantin Todea

Comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea va reveni din 5 mai 2014,la  conducerea Poliţiei Oraşului Cugir, post din care a fost detaşat, în mai 2013, la conducerea Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectorul principal de poliţie Paul Şerban a condus Poliţia din Cugir timp de un an, prin împuternicire pe funcţie, iniţial pe 6 luni. Acesta va fi numit pe un post de adjunct la Poliţia Municipiului Alba Iulia. Paul Şerban este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2005, dată de la care a îndeplinit funcţia de ofiţer de cercetare penală în cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia şi al Serviciului de Investigare a Fraudelor. Ofiţerul are 33 de ani, este căsătorit şi are doi copii.
 
Din 8 mai 2013, comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, funcţie rămasă vacantă în urma încetării raporturilor de serviciu prin pensionare a comisarului şef de poliţie Gigel Huţanu.
 
Milu Todea a coordonat activitatea Poliţiei Cugir în perioada martie 2012-mai 2013, înlocuindu-l pe subcomisarul Mircea Hentea, care a solicitat, la sfârşitul lunii februarie 2012, încetarea raporturilor de muncă cu IPJ Alba. Comisarul şef de poliţie Constantin Milu Todea a îndeplinit mai multe funcţii de execuţie şi de conducere, ultima fiind cea de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pe linie de ordine publică.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: