Alba: Două străzi din Blaj reparate cu 9,2 milioane lei de la Uniunea Europeană

Primăria Blaj derulează o investiţie în valoare de 9,2 milioane de lei din fonduri europene în scopul modernizării străzilor Tudor Vladimirescu şi Mihail Kogălniceanu în lungime de 2,87 kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este cea mai mare sumă atrasă de administraţia din Blaj din fonduri ale Uniunii Europene. Finalizarea investiţiei este prevăzută pentru luna septembrie 2011.

„Consider acest proiect drept un succes al administrației publice locale, cu atât mai mult cu căt acesta reprezintă cea mai mare sumă atrasă de noi prin fondurile structurale. Pe lângă sursele de finanțare proprii sau atrase reprezintă soluția dezvoltării comunității ȋn această perioadă de criză”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Beneficiile economice şi sociale ale proiectului vor răspunde celor 30.000 locuitori ai municipiului Blaj şi zonelor învecinate şi celor 5.000 turişti vizitatori ai municipiului.

Beneficiarii direcți ai proiectului sunt cel puțin 3.400 de participanţi la trafic zilnic, 2.500 de cetăţeni ai municipiului Blaj rezidenţi, 60 de operatori economici din zonă, 2.300 persoane angajate pe platforma industrială şi 1.000 de elevi care participă la activitățile educaționale ale Colegiului Național „Inochentie Micu Klein“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările